Vilkår for brug af thy360

Login og profil

Det er gratis at bruge kalenderen og at blive oprettet som bruger. For at kunne bruge thy360-kalenderen bliver du oprettet med navn og adresseoplysninger, telefon, email og et password. Du kan efterfølgende selv ændre dit password.

Bliv oprettet som bruger/arrangør i kalenderen

 

Anvendelse af indhold

Når du bliver oprettet som bruger af thy360-kalenderen, giver du thy360 ret til frit at bruge det indhold, som du indtaster og oploader.

Dit indhold kan blive brugt på thy360.dk, i thy360’s nyhedsbrev og på vores sociale medier. Derudover vil dine oplysninger kunne blive brugt til markedsføring af thy360 samt blive vist på hjemmesider og tryksager m.m. hos de samarbejdspartnere, som trækker på kalenderdata fra thy360. Du giver ligeledes thy360 og dennes samarbejdspartnere ret til at skalere og beskære i uploadede billeder, såfremt dette vurderes nødvendigt.

Ansvar for indhold

Thy360 er ikke ansvarlig for, hvad du som bruger skriver, eller for at indholdet i thy360-kalenderen er korrekt.
Som bruger har du selv ansvar for at overholde gældende dansk ret, når der beskrives events og aktiviteter og oploades billeder. Ligeledes er det dit ansvar at sikre, at du har ret til at oprette indhold på vegne af den eller de arrangører, du indtaster for.

Det er dig som bruger, der skal have den fulde ophavsret til alle billeder og tekster, som du indsætter eller oploader til thy360-kalenderen. Ligeledes er det dit ansvar at sikre, at du har den fornødne tilladelse fra evt. afbildede personer til brug af billeder som ovenfor skitseret.

Såfremt du i forbindelse med uplaod af billeder krydser feltet ”Dette billede må frit benyttes af andre brugere på Thy360”, giver du øvrige brugere af thy360-kalenderen fri rettighed til at benytte billedet i kalenderen.

Ingen reklamer

Som bruger må du ikke udnytte thy360-kalenderen til at reklamere for andet indhold end events og aktiviteter
I din beskrivelse af et event eller en aktivitet, må du gerne linke til billetsalg eller køb af tillægsydelser direkte relateret til eller nødvendige for eventen, men du må ikke reklamere for fysiske produkter.

Redigering

Alt indhold, der lægges ind i thy360-kalenderen skal overholde gældende dansk lovgivning, herunder loven om ophavsret.

Indhold der kan opfattes diskriminerende, racistisk, seksuelt, uetisk, truende, stødende eller chikanerende vil blive slettet.

Thy360 forbeholder sig ret til at slette en brugers profil, samt slette eller redigere i tekster og billeder, hvis indholdet er i strid med thy360’s værdier eller retningslinjer for indhold.

Dine personlige oplysninger

For at oprette dig som bruger af kalenderen gemmer Mindfthy360 en række personlige oplysninger om dig, herunder dit navn og din emailadresse. Se vores fulde Privatlivspolitik her.

Som bruger af thy360-kalenderen vil du modtage relevante service- og nyhedsmails, der handler om kalenderen og øvrige kulturaktiviteter i Thisted Kommune.
Nyhedsbrevet er knyttet til dit login som bruger af kalenderen og kan ikke fravælges, hvis du vil bruge kalenderen. Hvis du vil stoppe med at modtage nyhedsbrevet, kan du slette din profil som bruger af kalenderen.

Betingelser for brug af kalender

Som bruger er du ansvarlig for at overholde gældende dansk ret, herunder også de gældende regler om ophavsret.

Brugerbetingelserne kan ændres uden varsel. De senest opdaterede vilkår for brug af kalenderen findes på thy360.dk. Som bruger er du ansvarlig for at orientere dig om eventuelle ændringer i brugerbetingelserne.
Når du opretter en profil, forpligter du dig som bruger til at efterkomme de til enhver tid gældende brugerbetingelser, herunder også de ændringer som måtte være foretaget efter oprettelsen af din profil.

Alle brugere er forpligtet til at efterkomme brugerbetingelserne. Hvis du er i tvivl om indholdet og betydningen af vores vilkår for at bruge kalenderen, så kontakt support@thy360.dk.