AFLYST Blikfang + Ecstasy In Order

overlayblikfang.jpg

Endnu en siddende koncert hvor vi denne gang får besøg af ingen mindre end Blikfang og Ecstasy In Order!

Blikfang,
I duoen Blikfang fusionerer produceren David Engelbrecht (FRAADS) og sangeren Sean Gade (Lød) deres respektive baggrunde, indenfor henholdsvis hiphop/urban-genren og Mayhem-postpunk/rockmiljøet.
Sammen har de skabt en ny lyd med fokus på fængende popmelodier, og spændende krydsflader mellem forskellige genrer og inspirationskilder.
Sean Gades tekstuniverset kredser om genkendelige emner som parforhold og ungdomskærlighed, der udfoldes med følelserne uden på tøjet.
Mens David Engelbrechts produktioner skaber, igennem en unik blanding af det organiske og elektroniske, en lydflade der både udfordrer og lefler for lytterens øre.
Blikfang er netop blevet signet på Big Oil Recording Company og udgiver single d. 31 januar efterfulgt af en koncert på Hotel Cecil d. 1/2
De udgiver ydermere single i april og EP til efteråret.
Lyt:https://soundcloud.com/blikfang/sets/blikfang-demoer/s-bBcGQ?fbclid=IwAR2GaLM1tMT3YqiN7hsXriVQILBPGeewMvSAw7aoRI-gNzg8pnQymayITPc

Esctasy in order:
Ecstasy In Order blev nomineret til årest sang med nummeret ’Look at Me Like That’ ved årets Steppeulv. I maj udgav de deres første fuldlængde album der blev modtaget med 5 stjerner i Gaffa og 4 i Soundvenue (https://gaffa.dk/anmeldelse/142492
https://soundvenue.com/musik/2020/03/anmeldelse-ecstasy-in-order-400434). De kommer til at udgive nogle singler hen over efteråret.
Lyt: https://open.spotify.com/track/18dYeVVVkmPa0bFjTJfv2n?si=sa-Qj9qjQDKMGQGOG-Fpow

Tidspunkt

  • 21. november 2020
    20:00 - 01:00

Sted

URT-huset, Plantagevej 18, 7700 Thisted

51 90 07 87

Filer

Ingen filer

Arrangementet er oprettet af Spillestedet Thy, [email protected]