FERNISERING På Efterårsudstillingen 2020 og BACH koncert

overlaydsc_0654.jpg

Kom til en Festdag med fernisering og artist-talks , guidet vandring i det omkringliggende landskab og BACH koncert i John's Hall. Vi åbner 14:00 med velkomsttale, 14:30 artist talks, 15:00 guidet vandring, 15:30 artist talks, 16:00 koncert. Museet er i dagens anledning åbent til 18:00.

Vi glæder os til at præsentere følgende udstillinger:
I soloudstillingen “Mod Solen” viser Maja Gade Christensen værker som fokuserer på solen i det Nordjyske landskab. Blandt andet en serie photogravure, der er trykt med farver inspireret af plantemateriale i landskabet. De samme steder har Christensen indsamlet jordprøver, der er indarbejdet i en serie af glasobjekter. Herved er fragmenter af landskabet blevet indkapslet i glasobjekterne. Solens stråler bliver brudt af urenheder i jorden.
“Mod Solen” er støttet af Statens Kunstfond og værkerne er fremstillet på Kirsten Kjærs Museum.

Gruppeudstillingen “Mellem usynlige lag” med Christina Augustesen, Simon Bang, Marie Hartmann Christensen, Lars Hilfling, Tina Kallehave, Janne Mikkelsen, Linda Sandbjerg og Eva Toft tager udgangspunkt i alt det, vi ikke umiddelbart ser. De arbejder med en kavalkade af metoder, som strækker sig fra figurativt maleri til lysinstallation og video performance.
I forbindelse med åbningen fortæller Christina Augustesen, Marie Hartmann Christensen, Lars Hilfling og Janne Mikkelsen om udstillingen og dens tema.
Gruppen ønsker i det hele taget at skabe dialog. Både med kunstnere i Thy og Region Nordjylland samt med alle øvrige kunstinteresserede. Ud over ved selve ferniseringen sker det i forbindelse med artist talks midt i udstillingsperioden med Simon Bang og ved finissagen i begyndelsen af oktober med Linda Sandbjerg og Tina Kallehave.
“Mellem usynlige lag” er støttet af Kulturelt Samråd i Thisted.

Tidspunkt

  • 01. august 2020
    14:00 - 18:00

Sted

Kirsten Kjærs Museum, Langvadvej 64, 7741 Frøstrup

Filer

Ingen filer

Arrangementet er oprettet af KIRSTEN KJÆR MUSEET, [email protected]