FOREDRAG: LitteraTour. Tour de France i ord og billeder

overlaytour-de-france-1013225_1280.jpg

LitteraTour. Tour de France i ord og billeder: Foredrag med journalist, forfatter og Tour de France-ekspert Joakim Jakobsen

21 dage om året sidder vi foran tv-skærmen og følger Tour de France-feltets rullende romanskrivning. Men hvad gør man, når rytterne ikke kører? Man tager selvfølgelig på cykelbiblioteket, hvor Joakim Jakobsen – forfatter til 6 kilo-værket ”Tour de France: Verdens hårdeste cykelløb” – vil stille vores cykelsult og levere en landevej af gode Tour-fortællinger.

Gennem mere end 100 år har verdens bedste cykelryttere presset deres kroppe og hoveder gennem umenneskelige strabadser på de franske landeveje og bjergpas. Hårdheden, taktikken og enkeltmandspræstationerne har betaget publikum, så løbet længe har været verdens største årlige sportsbegivenhed. En scene, hvor helte taber stort og frygteligt eller lider sig til sublime sejre. Og hvor heroisme, snyd og sydende rivalopgør hvert år skrives ind i historien. Joakim Jakobsen fører os gennem løbets historie med et væld af anekdoter og fotografier. Med skildringer af de største aktører og de afgørende øjeblikke.

Tidspunkt

  • 30. juni 2020
    15:00 - 17:00

Sted

Hurup Bibliotek, Søndergade 1, 7760 Hurup

99172855

Filer

Ingen filer

Arrangementet er oprettet af Martin Rohr Gregersen, [email protected]