Kulturkaravane Nord

overlaykulturkaravane2019_thy360_2.png

Thisted by er Kulturkaravanens 3. stop på sin vej igennem alle Nordjyske kommuner. Mellem kl. 16-20 forvandles området omkring Store Torv til en kulturel byfest med kulturbider fra tre førende kulturinstitutioner: Aalborg Symfoniorkester, Kunsten og Den Kongelige Ballet.

Vi har pakket kufferten med fantastiske oplevelser til vores rejse rundt i Nordjylland og giver dig muligheden for at komme helt tæt på kunsten og kunstnerne. Vi vil vise dig kunst i særklasse, men også skabe kunsten sammen med dig!

Sæt kryds i kalenderen d.25. oktober 2019 og hold øje med siden her, hvor vi løbende opdaterer med information omkring Kulturkaravanen, de tre kulturinstitutioner og hvad du kan vente dig når vi kommer forbi Thisted.

Om Kulturkaravane Nord
Kulturkaravanen er et samarbejde mellem alle 11 nordjyske kommuner og Region Nordjylland og er en af tre store satsninger i kulturaftalen for 2017-2020.

Kulturkaravanen har til formål at binde Nordjylland sammen gennem kulturelle aktiviteter i alle regionens kommuner. Den omfatter en bred vifte af kulturgenrer og involverer såvel store regionale og statslige kulturinstitutioner og aktører som lokale kunstnere og kulturskoler, biblioteker, lokalmiljøer m.v. Her får borgerne mulighed for at opleve en række kulturtilbud lokalt, som man normalt skal rejse efter.

Tidspunkt

  • 25. oktober 2019
    16:00 - 20:00

Sted

Thisted bymidte, Store Torv , 7700 Thisted

Filer

Ingen filer

Arrangementet er oprettet af Jennifer Strohmeyer, [email protected]