På tværs af generationer

overlayteam-spirit-2448837_1920.jpg

KulturRummet sætter fokus på samværet på tværs af generationer. I december kan du dele din fantastiske fremtidsfortælling og fortryllende tegninger af dig og din familie med KulturRummet og resten af Thy. Vi indsamler og udstiller jeres måde at nyde fællesskabet på tværs af generationer på.

Dig og dine bedste forældre

Tegn dig selv sammen dine bedsteforældre, dine bedste forældre eller bare din bedste bedste i gang med at lave lige netop det, I allerbedst kan lide at lave sammen. Måske læser I bøger, spiller fodbold eller fodrer ænder. Måske er I i gang med at lave mad, som da bedste var barn eller du er ved at lære bedste det nyeste TikTok-move. Lige meget hvor gammel du er, og hvad I elsker at lave sammen, vil vi gerne se det. Tegn gerne på et kraftigt A3 papir, som du ligger vandret - så er det nemt for at os at hænge op. Du kan aflevere din fantastiske tegning på Biblioteket i Thy.


Brev til fremtiden

Kære fremtid…
 
Hvis du kunne sætte dig ind i en tidsmaskine og besøge dig selv, dit barn, barnebarn eller oldebarn om 10, 20, 30 eller 50 år, hvad ville du så sige? Er der begivenheder, du skal minde dig selv om? Er der ting, du ikke må glemme? Har du et råd, der også holder om mange år? I KulturRummet har vi en postkasse til fremtiden, og vi vil gerne modtage dit bud på et brev til dit ældre jeg eller et kommende familiemedlem. Fremtidspostkassen står på Biblioteket i Thy og venter kun på dine sjove, skæve og kloge ord til fremtiden.

Tidspunkt

Fra 01.12.2020 til 31.12.2020
00:00

Sted

KulturRummet, Tingstrupvej 13-19, 7700 Thisted

9917 2828

Filer

Ingen filer

Arrangementet er oprettet af Helle Toftdahl Olesen, [email protected]