Svaneholmhus

overlay
  • svaneholmhus_redigeret_esben_b.jpg
  • inn105.jpg
  • svaneholmhus.jpg

På den sydligste spids af Agger Tange finder du et af nationalparkens informationshuse. Det ligger ved færgehavnen og er et naturligt knudepunkt for forskellige former for trafik, da det er muligt at komme dertil både i bil, til fods, på cykel og i kajak eller båd.

Informationshuset er opført i en bæredygtig arkitektur i harmoni med de rå omgivelser. Her er plads til fordybelse eller en tiltrængt pause langt væk fra det hele.

I huset kan du lære mere om områdets særlige natur; om kystlagunen og strandengene, planterne og fuglene der er at finde på Agger Tange.

Huset er ikke bemandet, men du kan få svar på spørgsmål om Nationalpark Thy ved hjælp af interaktive skærme. Her er gratis wi-fi, så det også er muligt at downloade Nationalpark Thys app til smartphones til brug på den videre færd. Du kan komme på toilettet, fylde vandflasken og sidde i ly og læ for regn og blæst - mens du samler kræfter til turen gennem nationalparken, eller venter på færgen. Du kan også finde gratis foldere i huset.

Et besøg her vil være et godt udgangspunkt for den videre udforskning af nationalparken.

Informationshuset er ÅBENT ALLE DAGE ÅRET RUNDT fra kl. 6:00 til den sidste færge er sejlet.

Tidspunkt

Fra 09.03.2020 til 31.12.2023
06:00

Sted

Svaneholmhus, Agger Tange, aggervej 35, 7700 Thisted

Filer

Ingen filer

Arrangementet er oprettet af Cathrine L Sørensen, [email protected]