Thy til Ord - med Leif Davidsen

overlay
  • muren.jpeg
  • pressefoto_leif_davidsen.jpg

Vi fejrer 30 året for Berlinmurens fald med en litteraturfestival på Bunkermuseet. Kom til en spændende festival hvor der vil være et væld af spændende aktiviteter som alle har "Mure" som tema. Hovedtaler på dette års Thy til Ord festival er forfatter Leif Davidsen som ud over at være en af Danmarks største krimiforfattere har været DR's korrespondent i Moskva.

Nogle datoer hæver sig af tidens hav som vulkanøer med vældige tinder. Da det Østtyske folk med nøgne beslutsomme hænder brød igennem muren og definitivt rev det jerntæppe ned der havde delt Europa i 50 år, blev drømmesejlet udspilet af en blæst af håb.
12 år efter, på den spejlvendte dato i 2001, var det som om vinden vendte, alle fortegn blev ændret, andre havde taget kommandoen, havde taget dagsordenen, nye styrmænd satte kursen mod et andet sted.
Hvordan har det sat sig spor i litteraturen, i vores kultur, i måden vi mødes og forstår hinanden. På hvilken måde står de 2 begivenheder som fyrtårne vi navigerer efter? Eller er et nyt billede ved at tegne sig?

Tidspunkt

  • 09. november 2019
    12:00 - 19:00

Sted

Bunkermuseum Hanstholm, Molevej 29, 7730 Hanstholm

97961736

Filer

Ingen filer

Arrangementet er oprettet af Nikolai Seidelin Banke, [email protected]