BLIV KLOGERE PÅ HANSTHOLM HAVN I NYT INFOCENTER

Overlay

06. marts 2019

af Martin Arthur

Erhverv

Hanstholm Havn er et driftigt og spændende sted, som huser mange aktiviteter og når bredt ud i verden med eksport af store mængder fisk.

Samtidig rummer Hanstholm Havn en spændende historie, da havnen er bygget på Danmarks mest udsatte sted, hvor store bølger og kraftig vind ofte er kendetegnende.

Som Danmarks yngste fiskerihavn er der sket en stor udvikling på Hanstholm Havn siden dens indvielse i 1967, og havnen sætter netop nu kurs mod fremtiden med en stor havneudvidelse.

Havnens særlige historie og høje aktivitetsniveau kan dog være svært at spotte med det blotte øje – blandt andet fordi mange aktiviteter foregår i løbet af aftenen, natten og de tidlige morgentimer.

Hanstholm Havn har derfor skabt et infocenter – ’Info Box’ – med fortællinger, billeder, film og sjove facts om havnen – med en uforstyrret udsigt over Hanstholm Havn, på skrænten mellem by og havn.

De to første Info Boxe fortæller om Hanstholm Havn og den igangværende havneudvidelse og er opsat i samarbejde med entreprenørvirksomheden Per Aarsleff A/S, der står for den store havneudvidelse. De sidste to containere vil slå dørene op i løbet af foråret 2019 med fokus på fiskeriet og Hanstholms maritime historie.

Informationen er på dansk, men tilgængelig på tysk via QR-koder.

Infocenteret, der ligger på Kystvejen 1B, 7730 Hanstholm, er gratis at besøge og åbent hver dag:

1. oktober - 31. marts:        08.00 - 17.00

1. april - 30. september:     08.00 - 21.00

Kig forbi Hanstholm og bliv klogere på havnen!

 

Tilbage til oversigten »

Del med dine venner!