Overlay

Rytmisk musik

Den rytmiske musikscene i Thy er spillevende, særligt fordi en række foreninger hver især - eller sammen - arrangerer et væld af koncerter. Alle koncerterne fremgår af kalenderen her på thy360.

Derudover er Thy Rock vokset til en stor publikumsmagnet, hvor sommer, sol og rytmer forenes i en kæmpefest på Dyrskuepladsen i Thisted - med nogle af de største danske og udenlandske musiknavne.

Thisted Rytmiske Musikforening arrangerer en lang række koncerter med både store og mindre store navne. Koncerterne holdes ofte i Plantagehuset eller i Musikteateret. Målet for Thisted Rytmiske Musikforening er at udbrede og udvikle rytmisk musik i Thisted Kommune og dermed medvirke til at øge omfanget af kulturoplevelser.

Find Ryt-mus på Facebook.

Jazz i Thy byder på jazzarrangementer for det jazz interesserede publikum. Foreningen vil gerne udbrede kendskabet til jazzmusikken og give inspiration til lokale musikere. Rytmisk musik har mange unge talenter i Thy, og det er håbet, at de får nogle gode musikalske oplevelser med jazzmusikken, og at det kan sætte sit præg på deres musikudfoldelse.

Find Jazz i Thy på Facebook.

Ungdomsrådet i Thy (URT) arrangerer koncerter, caféer og andre kulturelle arrangementer for unge i Thy. De holder til i URT-huset der ligger i forbindelse med Plantagehuset i Thisted midtby.

URT laver primært arrangementer i form af koncerter, men er også fokuserede på at have plads til andre former for kunst. URT mener, det er vigtigt, at unge bands får muligheden for at vise, hvad de kan, og samtidigt at give publikum en mulighed for at høre morgendagens stjerner.

Find URT på Facebook.

Alive Festival har siden 2009 præsenteret de bedste nye danske navne side om side med undergrund, upcoming og de bedste lokale talenter i et kreativt univers. De nyeste stjerner og lokale unge håbefulde band mødes i to dage til en stor fest med samvær, liv og musik i hjertet af Thisted. Der er koncerter og dj-optrædender fra to scener - den ene i gårdhaven, mens den anden er indendørs i Plantagehusets sal. 

Find Alive Festival på Facebook.

De sidste par år har Ungdoms-LAGsen arrangeret en stor festival ved Vildsundbroen kaldet BROEN.

Landsbyen Hørdum i Thy er kendt for at hive store folkemusik-navne til byen. Thy Folkemusik har et enestående program af dansk og international folkemusik.

Find Thy Folkemusik på Facebook.

Del med dine venner!